ŞANLIURFA / SURUÇ - Zübeyde Hanım Anaokulu

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ŞUBAT AYINDA KÜLTÜREL ÖĞELERİN TANITILMASI KAPSAMINDA OKULUMUZDA HACİVAT VE KARAGÖZ GÖLGE OYUNU , NASREDDİN HOCA TANITIMI VE ÇİNİCİLİK ÇALIŞMALARI YAPILDI. ÖĞRENCİLERİMİZE KÜLTÜRÜMÜZÜN ÖNEMLİ ÖĞELERİ TANITIMI BÜYÜK BİR ETKİNLİKLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. EĞLENCELİ ÇALIŞMALAR YAPILDI.

Mrt

OKULUMUZDA BİGEP KAPSAMINDA POLİSLİK MESLEĞİNİN ÖNEMİNE VE TRAFİK KURALLARI HAKKINDA ÖĞRENCİLERİMİZLE EĞLENCELİ BİR ŞEKİLDE ETKİNLİK YAPILDI.

Mrt

OKULUMUZDA KADINLAR GÜNÜ KAPSAMINDA KADIN VELİLERİMİZE SÜPRİZ YAPILDI.  VELİLERİMİZİN OLUMLU DÖNÜTLERİ ALINDI.

Mrt

BİGEP KAPSAMINDA ANNE ATÖLYELERİNİN TASARLAMIŞ OLDUKLARI KOSTÜMLERİ ÖĞRENCİLERİMİZ KARİYER PARTİSİNDE SERGİLEYEREK MESLEKLERİN TANITIMLARINI GERÇEKLEŞTİRDİLER. YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENME ETKİN KILINARAK KALICI ÖĞRENME SAĞLANDI. ANNE ATÖLYELERİNDE GÖREVLİ VELİLERİMİZE TEŞŞEKÜR EDERİZ.

Şbt

AİLE İÇİ İLETİŞİM KONULU SEMİNERİMİZ OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ EBRU NUR YILDIRIM TARAFINDAN VELİLERE AMACINA UYGUN BİR ŞEKİLDE SUNULDU. BU SEMİNERDEKİ AMACIMIZ AİLE İÇİ İLETİŞİMİ DAHA SAĞLIKLI BİR HALE GETİREREK ÇOCUK VE ANNE BABA ARASINDAKİ BAĞI DAHADA GÜÇLENDİRMEK.

Şbt

Okulumuzda BİGEP Projesi kapsamında Şubat Ayında "Telefonun İcadı" etkinliği tüm sınıflarımızda amacına uygun bir şekilde uygulandı. öğrencilerimiz aileleriyle birlikte evde atık malzemelerden telefonlar yaparak yaşayarak öğrenme sağladı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ocak Ayı "Uzman Daveti" Kapsamında Yazar Nebi KAPLAN Okulumuza Davet Edildi. Yazarımız Öğrencilerimizle bilrikte hikaye kitabı okuyup daha sonra hikaye ile ilgili sohbet etti.

Ock

BİGEP OCAK AYI 2024 ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA "VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA BİLEKLİK YAPILDI. YAPILAN BİLEKLİKLER ÇOCUKLARA HEDİYE EDİLDİ" . OKULUMUZA GELİP BİZE KATKI SUNAN VELİLERİMİZE KATILIMLARI İÇİN TEŞEKÜR EDERİZ.

Ock

Okulumuzda dilimizin zenginlikleri kapsamında aralık ayı etkinliklerinden etkileşimli kitap okuma çalışmlarına yer verildi. Bu etkinlerin amacına ulaşmasında  gereken önem ve hasasiyet gösterildi.

Ock

OKULUMUZDA BİGEP PROJESİ KAPSAMINDA VELİLERİMİZİN AKTİF KATILIMI İLE "HER ÇOCUK AHŞAP OYUNCAĞINI TASARLIYOR VE MEYVE KOSTÜMÜ PROJELERİ" PROJELERİMİZ BAŞARI İLE UYGULANDI. ÖĞRENCİLERİMİZİN GELİŞİM ALANLARINI GELİŞTİRMEYE YÖNELİK ÖZGÜN ÇALIŞMALAR YAPILDI.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ